A motoros felvonulásoknak, demonstrációknak néha érthetetlenül nagy visszhangja van a bulvárújságokban és a kereskedelmi tévék magazinműsoraiban, miközben vannak olyan megmozdulások, melyek igazán megérdemelnék a „hírnevet”, mégsem kapnak nagy nyilvánosságot. Ezért is fontos, hogy a DorogiMedence.hu a napokban ismét írt a „Motorosok is lehetnek Angyalok” szeptember 9-én zajlott gyűjtéséről, mely idén minden eddiginél eredményesebb volt.

Mint kiderült, több mint ezren vettek részt a 2023-as összejövetelen – ami egyébként már a kilencedik volt a sorban –, és igazán bőkezűnek bizonyultak a motorosok. A cél ezúttal is az esztergomi Vaszary Kolos Kórház támogatása volt, és a nagyjából ezer motoros 5 213 000 forintot kalapozott össze, illetve adott át az egészségügyi intézménynek.

A kórház nevében Dr. Pák Péter főigazgató főorvos és Lugosi Krisztina gazdasági igazgató köszönte meg a Motoros Angyalok támogatását. A befolyt összegből a létesítmény traumatológiai osztályát fejlesztik, hogy minél magasabb színvonalon láthassák el a balesetet szenvedett sérülteket.

Forrás, fotó: sportmotor.hu