2024. szeptember 21-én 14 órától Budapesten életvédő felvonulás veszi kezdetét Budapesten 2024. szeptember 21-én. A séta az Erzsébet tértől a Lánchídon át a Tabánig tart majd, ahol az esemény közös születésnapi tortázással zárul.

A kezdeményezés mottója: Legyen mindenkinek születésnapja!

Az ötletgazdák számos életvédő szervezettel és magánszeméllyel összhangban és együttműködésben a széles nyilvánosság számára szeretnék eljuttatni életigenlő üzenetüket.

A sétán részt vesz és felszólal: Böjte Csaba, Lackfi János, dr. Dékány Ágnes, az esemény nagykövete: dr. Csókay András, fővédnökei Keresztes Ilona, Frivaldszky Edit, Földi-Kovács Andrea és Móczár Gábor.

A „Legyen mindenkinek születésnapja!” felvonulás résztvevői vallják, hogy minden emberi élet értékes, megismételhetetlen és védendő a fogantatástól a természetes halálig. Meggyőződésük továbbá, hogy minden megfogant gyermeknek esélyt kell kapnia arra, hogy megszülethessen:
„Azért indultunk el együtt, mert egy olyan jövőbeni világot képzelünk el, ahol minden egyes emberi élet szépségét és méltóságát értékelik és védik. És azért, hogy mozgósítsuk az életpárti embereket a közéletben!”

A szervezők mindenkit hívnak és várnak, hogy vegyen részt velük együtt a sétán, terjessze az eseményt a közösségén, szervezetén belül, hívjon meg másokat is a rendezvényre.

Találkozzunk szeptember 21-én, szombaton 14:00 órakor az Erzsébet téren!

További információ ITT és ITT.