Hírek

  • lakhatas

    Javulnak a szakdolgozók lakhatási körülményei

    Több mint tízmilliárdos fejlesztéssel új nővérszállók épültek, korszerű szálláshelyek kerültek kialakításra, vonzóbb lakókörnyezetet biztosítva az egészségügyben dolgozóknak.

    Tovább
  • uj_logo

    Raffay Bálint az új országos kórházfőigazgató-helyettes

    Az Országos Kórházi Főigazgatóság (OKFŐ) működésért felelős főigazgató-helyettesévé nevezték ki dr. Raffay Bálintot.

    Tovább
  • orvostanhallgato

    Elsőévesek első élményei Győrben

    Alig néhány hete kezdődött az orvostanhallgatók nyári gyakorlata A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Petz Aladár Egyetemi Oktató Kórházban, de a 169 elsőéves máris hasznos tapasztalatokkal felvértezve vesz részt a gyógyító mindennapokban. Erről meséltek.

    Tovább
  • szurobusz2904

    Nem pihennek szűrőbuszaink

    Ezen a héten sem marad ingyenes szűrési lehetőség nélkül az ország lakossága, a célnak megfelelően felszerelt autóbuszaink az alábbi helyszíneken várják mindazokat, akiknek egészségük szempontjából fontos a prevenció.

    Tovább
  • gondosora

    Telefonos alkalmazás is segíti a Gondosóra-felhasználókat

    A Gondosóra-felhasználókat és hozzátartozóikat már ingyenes telefonos applikáció is támogatja, közölte Nyitrai Zsolt, a miniszterelnök főtanácsadója a Facebook-oldalán közzétett videóban.

    Tovább
  • hepatitis_nyito

    A hepatitis világnapjára

    A hepatitis, vagyis a fertőző májgyulladás korunk egyik legveszélyesebb vírusos betegsége, amely az egész világon elterjedt, a fertőzöttség különösen a fejlődő országokban magas. A július 28-án tartott hepatitis világnapja erre hívja fel a figyelmet.

    Tovább
  • mazli_nyito

    Mázlija van a GOKVI-nak

    A Gottsegen György Országos Kardiovaszkuláris Intézet rendszeres vendége Mázli terápiás kutya, aki a NEO Magyar Segítőkutya Egyesület tagjaként tesz sokat a betegek gyógyulásáért.

    Tovább
  • uj kinevezesek

    Újabb két kórház élére nevezett ki vezetőt a belügyminiszter

    Az eredményes pályázati eljárást követően dr. Pintér Sándor belügyminiszter 2024. július 22-i hatállyal egy vármegyei kórház és egy országos gyógyintézet élére nevezett ki intézményvezetőket.

    Tovább
  • szurobusz2227

    Újabb helyszíneken a szűrőbuszok

    Rendszeres szűrésekkel a betegségek időben felismerhetők, ezért kiemelten fontos, hogy minél többen éljenek a mobil egységek nyújtotta lehetőségekkel. Mutatjuk, ezen a héten merre járnak szűrőbuszaink.

    Tovább
  • klímajavítás

    A kormány 1,3 milliárd forintot biztosít a kórházi klímák javítására

    Három év alatt Budapesten és környékén, illetve a nagyobb vármegyei kórházak közül tizennégy intézményben történt teljes klímacsere.

    Tovább