Hírek

  • eablak_uj

    Egyre több ellátásra foglalható időpont az EgészségAblakban

    Jelenleg 14 beutaló nélküli, és 55 beutaló köteles ellátásra foglalható időpont az ingyenes EgészségAblak mobil alkalmazásban.

    Tovább
  • szurobusz1223

    Nyáron is elérhetőek a szűrések

    Nyáron is elérhető a „Helybe visszük a szűrővizsgálatot” program, amelynek  keretében augusztus 12-23. között újabb településeken vehetnek részt ingyenes általános állapotfelmérésen és szűrővizsgálatokon az érdeklődők.

    Tovább
  • ovsz_kozlemeny

    Az ünnep előtt is véradásra buzdít az OVSZ

    A közelgő négynapos hétvége sokak számára a pihenésről és kikapcsolódásról szól, de ilyenkor sem szabad megfeledkezni azokról, akiknek szükségük van a segítségre.

    Tovább
  • legtechnika

    Többmilliárdot fordítottak légtechnikára

    Takács Péter: az elmúlt években több mint tízmilliárd forintot fordított a kormány a kórházak légtechnikai rendszereinek megújítására, tizennégy intézményben megtörtént a teljes vagy részleges felújítás.

    Tovább
  • janoskepzes_nyito

    Munkahely, tanulás, ösztöndíj, életpálya

    Egyedülálló képzési program indul a Szent János Centrumkórházban, tapasztalt orvosok, szakoktatók és ápolók adják át tudásukat a következő generációnak. A szakképesítést nyújtó képzés részeként érettségivel rendelkező, az egészségügy iránt érdeklődő fiatalokat vár az intézmény.

    Tovább
  • honvedkamera

    Mi van a műtőajtók mögött?

    A Honvédkórház korszerű, felújított műtőiben a nagy felbontású kamerának és a képernyőnek köszönhetően a műtéti terület vizualizálható.

    Tovább
  • janosmuemlek_nyito

    Pszichiátriai részleg számára újítják fel a Szent János kórház műemléképületét

    Az akadálymentessé váló tömbben a kialakított betegszobákban 101 ágy lesz, de itt láthatják majd el a járóbetegeket is.

    Tovább
  • janosapolo_nyito

    Csodák és csalódások

    Az Észak-budai Szent János Centrumkórház 2021. szeptemberében indította el saját ápoló képzését a Kanizsay Dorottya Katolikus Gimnázium és Egészségügyi Technikum és Szakképző Iskolával együttműködésben.

    Tovább
  • NVB logó

    Szak- és licenc vizsgák letételéhez pótjelentkezési lehetőség

    A Nemzeti Vizsgabizottság 2024. augusztus 18 - 25. között szakorvosi, szakgyógyszerészi, szakfogorvosi és klinikai szakpszichológusi, valamint az egyéb egészségügyi felsőfokú szakirányú szakképesítések (pl. klinikai biokémia, klinikai sugárfizika) szak- és licenc vizsgáinak letételéhez pótjelentkezési lehetőséget biztosít a 2024. őszi vizsgaidőszakra.

    Tovább
  • etiopia

    Magyar orvosok jártak Etiópiában

    Hét magyar szakember, köztük a Semmelweis Egyetem, a Heim Pál Gyermekkórház és a PTE orvosai teljesítettek orvosmissziót az addisz-abebai oktatókórházban. Az alábbiakban mesélnek tapasztalataikról.

    Tovább